Marcia Cross Age, Echtgenoot, Biografie, Familie, Lengte, Kreeft, Feiten

Marcia Cross (geboren op 25 maart 1962) is een Amerikaanse actrice, model en Instagram-ster uit Marlborough, VS. Ze heeft overdag soapseries gedaan zoals 'One Life to Live', 'Another World' en 'The Edge of Night'.

Marcia's beste tv-showrol is van Bree Van de Kamp (Conservative Housewife) in Desperate Housewives (2004-12). Bovendien is haar volledige echte geboortenaam 'Marcia Ann Cross'.

Bovendien trad ze op in een terugkerende rol van president Blaire in tv-series 'Quantico'. Mevrouw Cross deelde het scherm met haar collega-actrice Priyanka Chopra Jonas. In feite heeft ze drie keer genomineerd in de Golden Globe Awards als de beste actrice in de musical- of comedyshow.

Marcia ontving haar nominatie in de Primetime Emmy Award voor de Outstanding Lead Actress in een Comedy Show. Ze begon over haar diagnose van anale kanker in "The Morning show" van CBS. Ondertussen ging Cross naar de gynaecoloog voor de reguliere controle. Ze kende later de volledige details over kanker.

Haar man leed aan keelkanker in 2009. Marcia leed echter aan kanker door de HPV. Nu plande ze ook de vaccinatie van haar kinderen. Ze voltooide nu al haar therapieën. Bovendien keert ze terug naar haar normale leven.

Vroege leven, ouders en profiel

Actrice Marcia Cross werd geboren op 25 maart 1962 in Marlborough, Massachusetts (VS). Haar leeftijd is 57 jaar oud (vanaf 2019). Haar vader, Mark Cross is een Personal Manager.

Ze behoort zelfs tot de drie dochters van haar moeder Janet Cross . Eerder werkte ze als lerares op een school. Marcia studeerde in 1980 af aan de Marlborough High School. Bovendien steeg in de katholieke omgeving. Haar twee zussen zijn Ellen en Susan Cross .

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik verloor vandaag mijn oudste vriend Jackie (midden) aan eierstokkanker. Blijf op de hoogte van doktersapps en GEBRUIK GEEN BABYPOEDER op uw PRIVATES. #ovariancancer #johnsonandjohnsonlawsuit #love #friendship

Een bericht gedeeld door reallymarcia (@reallymarcia) op 5 maart 2019 om 9:17 uur PST

Ze behaalde een halfbeurs aan Julliard en behaalde een BFA-graad in acteren. Mevrouw Cross heeft met succes haar master Psychologie afgerond aan de Antioch University of Los Angeles.

Huwelijk, echtgenoot en kinderen

Ze ging uit met haar medeacteur Richard Jordan. Jordan was eigenlijk 25 jaar ouder dan zij. Hij stierf echter in 1993 vanwege de hersentumor. Ze ontmoette haar tweede echtgenoot Tom Mahoney (effectenmakelaar) en ze huwden in 2006.

Bovendien ging Marcia voor haar huwelijk naar vitro fertilisatie. In februari 2007 beviel ze van de tweelingdochters Savannah en Eden Cross.

Trivia & Snelle info

Wiki / Bio
Echte volledige geboortenaamMarcia Ann Cross.
BijnaamMarcia.
BeroepActrice & maatschappelijk werker.
Bekend vanHerstellende van anale kanker en deelde haar verhaal in de 'The Morning'-show van CBS.
Leeftijd (vanaf 2019)57 jaar oud .
Geboortedatum (DOB), verjaardag26 maart 1962.
Birthplace / HometownMarlborough, Massachusetts (VS).
NationaliteitAmerikaans.
GeslachtVrouw.
SeksualiteitRechtdoor.
Social media accountstatistiekenInstagram : reallymarcia (158K volgers).

Twitter : twitter.com/ReallyMarcia.

Facebook : facebook.com/MarciaACross.

AfkomstWitte Kaukasische afkomst.
Zonneteken (sterrenbeeld)Ram.
ReligieKatholiek.
Huidige woonplaatsLos Angeles, Californië (VS).
filmografie
Televisieprogramma's1. The Edge of Night (1984).

2. One Life to Live (1986-87).

3. Het is de show van Garry Shandling (1989).

4. Knots Landing (1991-92).

5. CSI: Crime Scene Investigation (2001).

6. Desperate Housewives (2004-12).

7. Quantico (2015-18).

Films1. Slechte invloed (1990).

2. Always Say Goodbye (1996).

3. Just Peck (2009).

4. Bringing Up Bobby (2011).

Prijs1. Drie keer genomineerd in de Golden Globe Awards.

2. Genomineerd in Primetime Emmy Award als de uitstekende hoofdrolspeelster in een comedyshow.

Fysieke statistieken
Hoogte (lang)Voeten en inches: 5 '10 " .

Centimeter: 178 cm .

Meter: 1, 78 m .

GewichtKilogram: 55 kg .

Pond: 121 pond .

Bh maat32B.

Lichaamsmetingen (borst-taille-heupen)33-26-34.
Schoenmaat (VK)7.
Tattoo details?NA.
OogkleurHazel.
HaarkleurBruin.
Familie
OudersVader : Mark Cross (Personal Manager).

Moeder : Janet Cross (leerkracht).

Broers en zussenBroer: Geen.

Zus: Ellen en Susan Cross.

Beroemde familieledenGrootouders:

Oom:

Tante:

Persoonlijke levensrelatie
Burgerlijke staatGetrouwd sinds 2006.
Dating geschiedenis?In een relatie met Richard Jordan.
VriendjeRichard Jordan (acteur).
Naam echtgenoot / echtgenootTom Mahoney (effectenmakelaar).
DochterSavannah en Eden Cross (Twin Daughters).
ZoonGeen.
Opleiding
Hoogste Kwalificatie1. BFA diploma in acteren van de Juilliard School.

2. Master in psychologie aan de Antioch University of Los Angeles.

SchoolMarlborough High School.
Alma Mater.1. Juilliard School.

2. Antiochische Universiteit van Los Angeles.

Hobby's en favoriete dingen
Favoriete beroemdhedenActeur: Tom Cruise.

Actrice: Emily Blunt.

Droom vakantiebestemmingMontreal.
LievelingskleurKoningsblauw.
Graag doenWinkelen, mode, spelen met haar kinderen en styling.
Favoriete etenMexicaanse Gerechten.
Rijkdom
Netto waarde (ongeveer)$ 30 miljoen Amerikaanse dollars.
Salaris, inkomen en inkomstenWordt beoordeeld.
Contact details
Mobiel of telefoonnummerNiet bekend.
Home detailsHuis in Los Angeles, Californië.
Kantoor adresGeen.
Officiële websiteNA.
E-mailadresNiet gevonden.

Enkele minder bekende feiten over Marcia Cross

  • Volgens het Wikipedia-profiel arriveerde Marcia in 1984 in Hollywood en speelde ze de show "The Edge of the Night".
  • Ze speelde in "Melrose Place" als Dr. Kimberly Shaw.
  • Later verhuisde Cross naar de Primetime-televisie met haar show "Knots Landing".
  • Haar filmcredits zijn "Bad Influence" (1990), "Always Say Goodbye" (1996), "Just Peck" (2009) en "Bringing Up Bobby" (2011).
  • Interessant genoeg noemde ze haar een introvert op sociale media.
  • Figuurdetails : Marcia Cross- hoogte is 178 cm hoog. Bovendien is haar lichaamsgewicht ongeveer 55 kilogram (121 pond).

Hot Pick : The Story of Actor Caleel Harris, Biography, Lifestyle & Affairs

  • Aan de andere kant gebruikt ze Facebook, Instagram en Twitter regelmatig.
  • De 57-jarige beschreef zichzelf als Empath, Dreamer en Seeker.
  • Behalve dat ze een Hollywood-ster is, voert ze bewustmakingsprogramma's met betrekking tot kanker uit.
  • Geldfactor : Bovendien is het vermogen van de vrouw van Tom Mahoney ongeveer $ 30 miljoen Amerikaanse dollars (2019).

Aanbevolen

Johnny 'Danger' Bennett Wiki, Leeftijd, Bio, Stuntman, vermogen, vriendin, lengte, gewicht, etniciteit, vrouw & zaken
2019
Suzanne Ocasek - Bio, leeftijd, feiten, gezinsleven van de vrouw van Ric Ocasek
2019
Lili Reinhart Lengte, gewicht, leeftijd, vriend, vermogen, bio & gezin
2019