Paul Eilers (Acteur) Leeftijd, vrouw, biografie, familie, Death Cause & Wiki

Paul Eilers (geboren in 1950) is een Zuid-Afrikaanse acteur, producent en regisseur uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Hij ontving zijn eerste pauze van zijn debuutfilm "Die 3 vd Merwes" in 1970. Hij speelde de rol van " Anton " in deze film. Daarna speelde Eilers in vele andere grote films zoals "The Rebel", "Night Game", "Free State", "Dirty Games", "The Tattoo Chase" en "Jonathan: The Movie".

Ondertussen maakte Eilers zijn regiedebuut in 2011 met "Roepman". Hij verscheen ook in de televisieseries zoals "Decoy", "Conflict Management", "Mooi River", "Wings" en "Die Laksman". Hoewel hij een hartaanval kreeg op 28 juni 2019, dat zijn leven kostte.

Piet de Jager (filmmaker) kondigde zijn overlijden aan op sociale media. Toch is de Zuid-Afrikaanse filmindustrie diep verdrietig na zijn ondergang. Een lokale gemeenschapskrant "Die Hoorn" publiceerde ook nieuws over zijn dood.

Vroege leven, ouders en broers en zussen

Acteur Paul Eilers werd geboren in 1950 ( leeftijd is 69 jaar oud) in Kaapstad, Zuid-Afrika. Interessant genoeg bezocht hij veel sociale evenementen samen met zijn ouders. Zijn broer uploadde een mooie foto van de verjaardag van de acteur. Paul staat zelfs heel dicht bij zijn jongere broer.

Persoonlijke zaken, echtgenoot en kinderen

De 69-jarige acteur woonde samen met zijn echtgenoot in Oudtshoorn, West-Kaap. De naam van de vrouw van Paul Eilers is Marina Eilers . In feite woonde hij daar sinds 1995. Dit echtpaar heeft 5 kinderen - 2 zonen en 3 dochters. Bovendien hield Paulus hen weg van de roddels en de controverses.

Profiel, Trivia & Snelle info

Wiki / Bio
Volledige echte geboortenaamPaul Eilers.
BijnaamPaul.
BeroepRegisseur, acteur en producent.
In het nieuws voorGestorven door een hartaanval op 28 juni.
Leeftijd (vanaf 2019)69 jaar oud
Geboortedatum (DOB), verjaardag1950.
Birthplace / HometownKaapstad, Zuid-Afrika.
NationaliteitZuid-Afrikaans.
GeslachtMannetje.
Seksualiteit (homo of lesbisch)Rechtdoor.
Sterfdatum28 juni 2019.
OorzaakHartaanval.
PlaatsOudtshoorn, West-Kaap (Zuid-Afrika).
Sterrenbeeld (sterrenbeeld)NA.
AfkomstBlanke blanke.
ReligieChristendom.
Huidige woonplaatsOudtshoorn, West-Kaap (Zuid-Afrika).
filmografie
Televisieprogramma's1. Valstrik (1958).

2. Doctor, Doctor (1976).

3. Conflictbeheer (1986).

4. Moordspelen (1988).

5. Mooi River (1990).

6. The Sun Circle II (1993).

7. Die Laksman (1995).

8. Amalia (2005).

Film1. De 3e Merwes (1970).

2. The Rebel (1976).

3. Danie Theron (1983).

4. Back to Freedom (1988).

5. Dirty Games (1989).

6. The Angel (1992).

7.: Oh Schuks ... ik ben Gatvol! (2004).

8. Muziek voor de achtergrond (2013).

9. Vrijstaat (2016).

10. Eerwaarde Tienie (2018).

AwardsNiet bekend.
Fysieke statistieken
Hoogte (lang)Voeten en inches: 5 '9 " .

Centimeter: 175 cm .

Meter: 1, 75 m .

GewichtKilogram: 70 kg .

Pond: 154 pond .

Schoenmaat (VS)9.
Tatoeages details?Zal updaten.
OogkleurZwart.
HaarkleurZwart.
Familie
OudersVader : -

Moeder : -

Broers en zussenBroer:

Zus:

familieGrootouders:

Oom:

Persoonlijke levensrelatie
Burgerlijke staatGetrouwd.
Dating geschiedenis?-
VriendinNiet bekend.
Naam vrouw / echtgenootMarina Eilers.
KinderenSon: 2 (zal info bijwerken).

Dochter: 3 (naam niet bekend).

Opleiding
Hoogste KwalificatieAfgestudeerde middelbare school.
SchoolMiddelbare school in Kaapstad.
Alma MaterZal updaten.
Hobby's en favoriete dingen
Favoriete beroemdheidActeur: Hugh Jackman.

Actrice: Emma Stone.

Droom vakantiebestemmingMoskou.
LievelingskleurBlauw.
Graag doenTuinieren.
Favoriete gerechtenItaliaans eten.
Rijkdom
Netto waarde (ong.)$ 1, 12 miljoen Amerikaanse dollars.
Salaris, inkomsten en maandelijkse inkomstenWordt beoordeeld.
Contact details
Home detailsHuis in Oudtshoorn, West-Kaap.
Officiële websiteGeen.
Kantoor adresGeen.
E-mailadresZal updaten.
Mobiel of telefoonnummerNA.

Enkele minder bekende feiten over Paul Eilers

  • Wikipedia : Acteur Paul leidde een eenvoudig leven als een beroemdheid in de filmindustrie.
  • Bovendien verstoorde hij zijn privacy niet vanwege sociale media-accounts.
  • Zijn films werden tentoongesteld op prestigieuze filmfestivals zoals Cannes.
  • Eigenlijk is Paul's laatste film 'Reverend Tienie' uitgebracht in het jaar 2018.
  • Vervolgens was hij van plan met pensioen te gaan van de films.
  • Eilers wijdde zijn tijd zelfs aan zijn vrienden en familieleden.

Verken meer : Wie is Danielley Ayala? Haar biografie, levensstijl, verhaal en feiten om te weten

  • Hij gaat vaak op vakantie naar Europa en Rusland.
  • Bovendien is het vermogen van de 69-jarige Paul Eilers $ 1, 12 miljoen dollar.
  • Aan de andere kant hield hij van planten en maakte hij een kinderkamer in zijn huis.
  • Zijn lengte is 5 voet 9 inch (176 in centimeter). Eigenlijk woog hij 70 kg (154 in pond).

Aanbevolen

Johnny 'Danger' Bennett Wiki, Leeftijd, Bio, Stuntman, vermogen, vriendin, lengte, gewicht, etniciteit, vrouw & zaken
2019
Suzanne Ocasek - Bio, leeftijd, feiten, gezinsleven van de vrouw van Ric Ocasek
2019
Lili Reinhart Lengte, gewicht, leeftijd, vriend, vermogen, bio & gezin
2019