Nawab Shah Lengte, gewicht, leeftijd, vrouw, biografie, familie en feiten

Nawab Shah (geboren in 1971) is een Indiase acteur uit Mumbai, Maharashtra (India). Hij speelde voornamelijk in Hindi Bollywood-films en televisieshows. Verder staat hij ook bekend als de echtgenoot van Pooja Batra .

De 49-jarige acteur debuteerde in Bollywood-film met de film "Raja Ko Rani Se Pyaar Ho Gaya" in 2000. Arvind Swamy en Manisha Koirala waren in de hoofdrollen.

Volgende Aankomende film, filmografie & carrière

Foto: Pooja Batra met haar echtgenoot Nawab.

Toch merkte niemand Nawab op. Zijn volgende film genaamd "Be-Lagaam" verklaard als een flop op de box office. Toen kreeg hij nog een kans om in de film "Escape from Taliban" van Ujjal Chattopadhyay te zijn. Deze keer was hij succesvol om zijn talent aan de kijkers te bewijzen.

Aan de andere kant was de plot alleen gericht op Manisha Koirala. De Hindi-film was echter een commercieel falen. Hij ontving zijn aanwezigheid in Bollywood in de negatieve rollen in "Dilwale", "Bodyguard", "Don 2" en "Tiger Zinda Hain".

Nu leeft Nawab een mooie fase van zijn leven. Hij is getrouwd met zijn oude liefde Pooja Batra (Hindi Film Actress & Model). Hoewel, ze hielden de huwelijksceremonie eenvoudig. Onlangs heeft Shah de foto's van het paar op sociale media geüpload. Hij is klaar om een ​​officiële introductie te maken met zijn nieuwe vrouw .

Vroege leven, ouders en profiel

Acteur Nawab Shah werd geboren in 1971 in Mumbai, Maharashtra (India). Eigenlijk is zijn leeftijd ongeveer 49 jaar oud. Shah heeft geen details bijgewerkt met betrekking tot zijn moeder, vader en broers en zussen .

Het vriendje van Pooja Batra ging zelfs naar de privéschool in Bandra. Later schreef Nawab zich in aan de Universiteit van Mumbai voor de BA (Geschiedenis) cursus.

Persoonlijke zaken, vriendin & echtgenoot

Nawab betrokken bij een relatie met Kavita Kaushik (tv-actrice & model). Bovendien zijn ze zelfs van plan om te trouwen. De ouders van Kavita waren echter tegen hun huwelijk omdat Shah een moslim was. Toen besloot het paar snel te scheiden.

Nawab Shah ontmoette haar vriendin Pooja Batra en werd verliefd op haar. Ondertussen was Pooja eerder getrouwd met haar eerste echtgenoot Sonu Ahluwalia. Ze zijn gescheiden in 2011.

Momenteel zijn Batra en Shah samen als echtgenote-echtgenoot. Ze legden officieel de knoop in juli 2019. Nawab staat bekend om zijn band met een Pakistaanse actrice.

Trivia & Snelle info

Wiki / Bio
Volledige echte geboortenaamNawab Shah.
BijnaamNawab.
BeroepActeur.
Bekend vanEchtgenoot van Pooja Batra (Model & Filmacteur) sinds 2019.
Leeftijd (vanaf 2019)49 jaar oud
Geboortedatum (DOB), verjaardag1970.
Birthplace / HometownMumbai (Maharashtra, India).
NationaliteitIndisch.
GeslachtMannetje.
Seksualiteit (homo of lesbisch)Rechtdoor.
Social Media StatistiekenInstagram : @nawwabshah (81.4K volgers).

Twitter : NA.

Facebook : -

AwardsZal updaten.
Sterrenbeeld (sterrenbeeld)Niet bekend.
KasteSunni.
ReligieMoslim.
Huidige woonplaatsMumbai, Maharashtra (India).
filmografie
Bollywood-films1. Kartoos (1999).

2. Sarfarosh (1999).

3. Raja Ko Rani Se Pyar Ho Gaya (2000).

4. Escape From Taliban (2003).

5. Lakshya (2004).

6. Jaan-E-Mann (2006).

7. Geluk (2009).

8. Don 2 (2011).

9. Bhaag Milkha Bhaag (2013).

10. Humshakals (2014).

11. Dilwale (2015).

12. Tiger Zinda Hai (2017).

Tamil-films1. Gajendra (2004).

2. Bose (2004).

3. Yaan (2014).

Telugu-films1. Devi Putrudu (2001).

2. Dictator (2016).

Telvisieshows1. Shaktimaan (1997-2005).

2. Indiaas (2000-2001).

3. Saarrthi (2004-2008).

4. Amma (2016).

5. Naagarjuna - Ek Yoddha.

Kannada FilmsKotigobba 3 (2019).
Fysieke statistieken
Hoogte (lang)Voeten en inches: 5 '11 " .

Centimeter: 180 cm .

Meter: 1, 80 m .

GewichtKilogram: 85 kg .

Pond: 187 pond .

Biceps Grootte17 inch.
Lichaamsmetingen (borst-taille-heupen)42-34-36.
Schoenmaat (VS)9.
Tatoeages details?Zal updaten.
OogkleurZwart.
HaarkleurZwart.
Familie
OudersVader : -

Moeder : -

Broers en zussenBroer:

Zus:

familieGrootvader:

Oom:

Persoonlijke levensrelatie
Burgerlijke staatGetrouwd sinds 2019.
TrouwdatumJuli 2019.
Dating geschiedenis?Betrokken bij romantische relaties met Pooja Batra en Kavita Kaushik.
Vriendin1. Kavita Kaushik (model- en zeepopera-actrice).

2. Pooja Batra.

Naam vrouw / echtgenootPooja Batra.
KinderenZoon: Geen.

Dochter: Geen.

Opleiding
Hoogste KwalificatieBA (Geschiedenis) van de Universiteit van Mumbai.
SchoolPrivéschool in Bandra.
Alma MaterUniversiteit van Mumbai.
Hobby's en favoriete dingen
Favoriete beroemdheidActeur: Shahrukh Khan.

Actrice: Kajol.

Droom vakantiebestemmingCanada.
LievelingskleurBruin.
Graag doenGymmen, fotografie en reizen.
Favoriete gerechtenPizza & Noedels.
Rijkdom
Netto waarde (ong.)Rs. 30 Crore Indiase roepies.
Salaris, inkomsten en maandelijkse inkomstenRs. 1 Crore -1, 25 Crore INR.
Contact details
Home detailsHuis gelegen in Mumbai, Maharashtra.
Officiële websiteGeen.
Kantoor adresGeen.
E-mailadresZal updaten.
Mobiel of telefoonnummerNA.

Enkele minder bekende feiten over Nawab Shah

  • Wikipedia : Pooja Batra's echtgenoot, Nawab portretteerde de rol van Salim Kaka in de webshow 'Sacred Games' 2019.
  • Daarna deed hij zelfs enkele tv-shows zoals "Shaktiman", "Indian", "Amma" en "Saarrthi".
  • Shah speelde ook een belangrijke rol in de Zuid-Indiase films.
  • In feite bood hij Tamil-films aan zoals "Darbar", "Boss" en "Yaan".
  • Hij ontving sterrendom in de Malayalam-films 'Black Dalia', 'Rajadhi Raja', 'Kaakki' en 'Keerthi Chakra'.
  • Lichaamsbouwinformatie: Nawab Shah's hoogte wordt gemeten op 180 cm hoogte. Hij houdt ervan om 5 dagen per week in de sportschool te trainen om spieren op te bouwen. Bovendien is zijn lichaamsgewicht 85 kg (187 lbs).

Verken meer : De biografie van actrice Sheetal Thakur, Lifestyle, Story & Affairs

  • Shah roped ook als de Pakistaanse atletiekcoach in biopic "Bhaag Mikha Bhaag".
  • Sommige geruchten speculeerden dat hij in Pakistan was gevestigd.
  • Geldfactor : De liefhebber van Pooja Batra heeft een netto waarde van Rs. 30 crores Indiase roepies in 2019.
  • Aan de andere kant had Nawab Shah een Brits paspoort toen de Hindi Cinema hem accepteerde.
  • Zijn Instagram-foto's en -video's onthulden dat hij een fitnessliefhebber is.
  • Zijn nieuwste films klaar om uit te brengen in 2019-20 "Panipat" en "Dabaang 3".

Aanbevolen

Gertrude Stacks Wiki, Age (John Witherspoon's Sister) Bio, Family
2019
Rutger Bregman (historicus) Leeftijd, vrouw, biografie, gezin en vermogen
2019
Carys Zeta Douglas Wiki, Lengte, Gewicht, Leeftijd, Bio, Familie, Vriend, Etniciteit & Feiten
2019